Blog Gstock
Millora la gestió dels aliments i begudes amb aquestes pràctiques recomanades, aprofita al màxim el teu negoci d’hostaleria de gestió F&B per a hotels, restaurants, cuines fosques i cuines centrals.

Gstock & Voxel: juntos para facilitarte la relación con tus proveedores
Digitalitzar la relació proveïdor-hostaler és un dels punts clau de la gestió digital, un dels temes que més ocupa i preocupa al Canal Horeca (i molt especialment, al hostaler) i una de les nostres grans apostes. Per reforçar el nostre compromís amb aquesta qüestió...
Tres dies amb la rendibilitat sota control com a objectiu: Gstock a HIP 2024
La octava edición de HIP – Horeca Professional Expo, el mayor evento de innovación orientada al Canal Horeca, se ha celebrado del 19 al 21 de febrero y ha reunido en Madrid a más de 49.000 profesionales, 684 firmas expositoras y 757 ponentes internacionales. Durante...
16 exemples de bona gestió digital orientada a rendibilitat
Què és bona gestió, em preguntes mentre claves la teva pupil·la en la meva pupil·la blava? Per respondre a la pregunta ens hem inspirat en els nostres clients i en aquest article et donem 16 fantàstics exemples de bona gestió digital orientada a rendibilitat, per quan...
Claus per mantenir la rendibilitat sota control
Portar un control exacte i en temps real del consum de matèria primera, analitzar les dades per detectar problemes a temps, optimitzar la presa de decisions, millorar el compromís dels equips, millorar la relació amb els proveïdors… Són algunes de les claus per...
Conèixer · Connectar · Inspirar: Gstock al eProcurement Tech Summit 2023
El model d'ingressos i els clients queden clars, ara entrem en la part del finançament..., podries aprofundir sobre les fonts de finançament a les quals heu recorregut en aquests anys? Des que vam iniciar l'activitat el 2015, ens hem anat finançant amb ampliacions de...