El departament d'aliments i begudes és un dels principals focus de caos en la gestió d'un hotel o cadena hotelera . Si no us dediquem el temps, els recursos i les eines de gestió adequades, funciona com un forat negre de rendibilitat que engoleix els beneficis al seu pas, sense que l'hoteler sàpiga molt bé què fer per solucionar-lo.

El propòsit d'acabar amb la tendència natural al descontrol al departament d'aliments i begudes està estimulant un canvi en els hàbits de gestió dels hotels , afavorit per la digitalització de la gestió amb eines, processos i planificació propis i adaptats a les necessitats del F&B de l'hotel.

Gstock és una de les eines específiques, dissenyada per facilitar el control i la gestió de magatzem per a hotels.

Les necessitats específiques de gestió de magatzem i inventaris que té el departament d'aliments i begudes d'un hotel o una cadena hotelera són similars a les que trobem en restauració. Tot i això, l'F&B hoteler té característiques concretes que influeixen en la gestió digital de magatzem i inventaris . Per això, gestionar el departament d'aliments i begudes de l'hotel amb eines genèriques de gestió hotelera és un error perquè no tenen en compte les particularitats de l'F&B.

A Gstock treballem perquè puguis tenir la teva rendibilitat sota control, amb una bona gestió de matèria primera al departament d'aliments i begudes del teu hotel o cadena hotelera. La nostra eina és la millor solució de gestió de magatzem per a hotels , perquè està dissenyada tenint en compte les seves característiques especials i per donar resposta als reptes clau de l'F&B hoteler , entre els quals estan ajustar el consum teòric i el real , corregir la dissociació entre producció i venda , millorar la gestió de comandes i lliuraments interns o controlar el consum al bufet , entre d'altres.

A més, Gstock s'adapta a les necessitats específiques del teu departament de F&B, tant si ets un hotel boutique com una cadena hotelera que opera a diversos països o un grup d'hotels multiconcepte.

pexels connor danylenko 2612114 scaled Gstock

Gstock: la millor solució de gestió de magatzem per a hotels

Gestionar el departament d'aliments i begudes del teu hotel o cadena hotelera passa per una bona gestió de magatzem. Amb Gstock pots: optimitzar el control intern de matèria primera per millorar la rendibilitat, portar un control detallat de proveïdors (tant externs com interns, molt important això darrer), centralitzar totes les comandes en una sola eina, simplificar el control financer i maximitzar la eficiència del departament de F&B, gràcies al fet que ens integrem amb la resta d'eines de gestió que interactuen amb aliments i begudes.

Sis avantatges d'utilitzar Gstock a la gestió de magatzem per a hotels

  1. Acaba amb el descontrol al teu departament d'aliments i begudes: Gstock converteix cada economat i central de venda en un proveïdor més, perquè puguis fer un seguiment exhaustiu i precís de les teves comandes internes .
  2. Millora la gestió de comandes internes amb l'eina de traspàs directe , que evita errors i estalvia temps i diners.
  3. Obtingues informació detallada i actualitzada en temps real sobre el teu consum intern i extern, millorant així la gestió de la teva F&B.
  4. Centralitza totes les comandes (internes i externes) en una sola plataforma per a una gestió de compres més eficient, senzilla i que t'ajuda a millorar la rendibilitat.
  5. Optimitza el rendiment del departament d'aliments i begudes amb Gstock: ens integrem amb eines de reserves perquè puguis planificar millor les necessitats de primera matèria en funció de la previsió de demanda, guanyant en eficiència i rendibilitat.
  6. Millora l'eficiència i la transparència en el control financer de la teva F&B: Gstock et facilita el control financer, perquè s'integra amb els programes de comptabilitat més utilitzats perquè tinguis una visió clara i precisa de les despeses i els ingressos del teu departament de F&B en temps real.
Comandes a proveïdors

Gstock us ajuda a portar un control eficient de magatzem i del consum de matèria primera en temps real ia reduir el consum fins a un 10%. Coneix el teu consum de matèria primera des del registre fins a la venda, sense punts cecs . Simplifica el procés i evita sorpreses que acaben en pèrdues. Millora el control de l'F&B hoteler amb Gstock.

Acaba amb el descontrol al teu departament d'aliments i begudes i aconsegueix tenir la rendibilitat sota control amb Gstock . Som la solució líder en gestió i control de magatzem, estocs i inventaris.