Els dies 8 i 9 de maig celebrem el III #SummitGstock, la nostra cita més especial de l'any i que recuperem per fi després de la pandèmia. Reunim 70 clients amb els quals vam tenir oportunitat de compartir impressions i escoltar les seves idees i peticions per a Gstock. Comptem amb 10 hores de formació exhaustiva i al detall de la mà del nostre CEO, Federico Fritzsch.

Federico va compartir amb els nostres clients la seva visió de la gestió d'un negoci d'aliments i begudes, basada en la seva àmplia experiència en l'operativa i la consultoria i en el desenvolupament de Gstock. I també va desgranar els detalls de funcionament de l' eina, enriquits amb els seus consells d' ús i gestió de la matèria primera. Tot un luxe.

III Summit Gstock Foto 3 Gstock

Fites, millores i projectes de futur

El Summit va servir per comunicar als nostres clients on som actualment, què estem fent a Gstock per seguir millorant la gestió digital dels seus negocis i cap a on volem arribar. 

Entre les principals fites que hem aconseguit recentment en destaquem sis: 

  • La posada en marxa de la nostra app mòbil, que "ha marcat un abans i un després en l'ús de Gstock i ens ha canviat la vida", assegurava el nostre CEO.
  • El nou dashboard de control (la interfície del qual estem millorant i modernitzant), que és el primer pas per convertir-nos en un ERP de despesa i simplificar el procés. Aquest nou dashboard mostra els KPI's principals que necessites per controlar i millorar la gestió del negoci cap a una major rendibilitat.
  • La millora en el control de l' estoc emprat en semielaborats.
  • La possibilitat de gestionar per ús horari (per a negocis amb presència internacional).
  • Les integracions: relacionades amb la digitalització de l'albarà (és a dir, amb digitalitzar de forma efectiva i real la relació amb els proveïdors), amb les funcions d'ERP comptable i amb l'etiquetatge d'aliments en cuina per complir amb la normativa higienicosanitària.

Dins de les novetats i pel que fa a les integracions que presentem, destaquem especialment el nostre HUB de connexió per a proveïdors, una funcionalitat que posa el focus en la part més laboriosa de la cadena digitalitzadora de les compres: la recepció de la mercaderia. Amb el nou HUB contribuïm a facilitar la digitalització de la relació proveïdor-hostaler, un dels punts clau perquè avanci la transformació digital del sector.

III Summit Gstock Foto 4 Gstock

Entre els nostres projectes a mitjà termini, destaquem:

  • Continuar amb el desenvolupament de l'app mòbil, a la qual seguim sumant funcionalitats.
  • Millora dels panells de control del web des del punt de vista del disseny responsive, perquè es puguin utilitzar des de qualsevol dispositiu. Permet tenir a la mà les funcionalitats de Gstock que encara no estan disponibles a l'app o que són més completes a la web. Per facilitar-te la gestió, contemplem el disseny responsive per a tots els nous desenvolupaments que anem implementant.
  • Millores en Cecove relacionades amb importació i exportació d'articles de venda, control del preu de venda, diferenciació de formats de compra externa i interna, informes, exportació a excel d'albarans i factures i nous endpoints per a albarans i factures, entre d'altres.

Desenvolupaments específics per a hotels i per a grups i cadenes de restauració.

III Summit Gstock Foto 2 Gstock

Novetats en gestió digital per a hostaleria que compartim al III Summit Gstock

  1. Simplificar la digitalització de l'albarà és clau per millorar l'eficiència en la relació amb els proveïdors i aconseguir que sigui digital. A Gstock treballem per facilitar aquesta digitalització de l'albarà, per això hem dissenyat una única porta digital d'entrada per a l'albarà, sigui quin sigui el sistema mitjançant el qual s'hagi digitalitzat. Al Summit hem presentat dues integracions clau en aquest sentit: amb Voxel i el seu traductor universal d'albarans al format digital i amb Docunecta i el seu sistema de digitalització d'albarans que combina tecnologia OCR amb IA i Machine Learning.
  2. També hem presentat dues integracions amb dos ERP's comptables, ALFA MICROGES SA i RCX SOFT, tots dos pensats per completar aquest tram de l'autopista digital del teu negoci que té a veure amb la comptabilitat. Mantenir tot el sistema connectat inclou l' últim pas, que és precisament la comptabilitat. Quanta major i més fluida sigui la coordinació, millor per a la rendibilitat del teu negoci.
  3. En qüestions d ' adaptació a la normativa higienicosanitària hem presentat la nostra nova funcionalitat d' etiquetatge. Et permet millorar el control de la matèria primera, així com la traçabilitat i seguretat alimentària de les teves receptes, sub-receptes (semi elaborats i preparacions prèvies) i qualsevol element relacionat amb l'escandall. Aquesta funcionalitat és possible gràcies a la integració amb ELDER LABORATORI. A més, a Gstock estem ampliant camps per tal d'oferir la informació amb què Elder treballa i que els teus etiquetatges puguin ser el més complets possible.
  4. L'eina per a inventaris que hem desenvolupat a Gstock – i que seguim millorant – permet controlar l'estoc i automatitzar la gestió d'inventari en temps real. Configura l' estoc mínim i idoni, detecta la rotació eficient i redueix fins a un 80% el temps a fer inventaris. Personalitza permisos i treballa en múltiples dispositius. A més, la nostra eina per comparar inventaris et permet comprovar l'evolució per mesos i detectar variacions que calgui investigar i aclarir.
  5. Gstock està dissenyat per facilitar el treball dels cuiners, per això hem dedicat molt d'esforç a la nostra eina de receptes, que permet usar Gstock com a quadern de notes i laboratori. A més, una vegada que configuries una recepta aquesta mostrarà els últims preus dels productes que utilitzis en ella, amb la qual cosa ajustaràs l'escandall real. Es tracta d'una eina molt útil, ja que aquest tipus d'informació és molt més costosa de consignar en excel. La nostra eina de receptes és una ajuda per al cuiner en la part operativa i de formació per al seu equip, ja que ajuda a la divulgació entre el personal (que pot veure fins i tot el pas a pas). Això sí, una bona configuració des del començament és fonamental perquè funcioni correctament.
  6. Els informes són l'eina clau per mantenir sota control el teu negoci d'aliments i begudes i a Gstock ens els prenem molt en serio. Per això estem contínuament millorant la funcionalitat d'informes i en el Summit presentem les nostres últimes novetats. Destaquem el nou informe, redissenyat, d'errors en la sortida de producte.

Continuem treballant i implementant nous desenvolupaments que et facilitin la gestió, perquè tinguis a la teva disposició tota la informació clau que necessites per prendre les decisions adequades per al teu negoci. Amb Gstock, tot sota control.