fbpx

Nova aplicació mòbil per a inventaris

La nova App d'Inventaris de Gstock és només una de les noves 6 funcionalitats de la nova App de Gstock.

Nova aplicació mòbil per a la gestió de compres, control d' estoc, inventaris, gestió de minves

Les funcionalitats són: Control d' inventaris i control d' estoc, Mermes, Traspassos, Comandes, Albarans i eina de producció.

L'App està disponible per a telèfons mòbils IOS a l'Apple Store i per a Android a Google Play

Principals característiques de l'app de comandes de Gstock des del mòbil:

  • Proposta de comanda per estoc
  • Comandes amb un click
  • Programa la teva llista de la compra
  • Comandes per subhasta
  • App mòbil de comandes (Android i IOS)

Registra les minves ràpidament

Eina àgil per gestionar les deixalles

  • Quantifica les teves minves segons el seu origen
  • Crea motius de minves i optimitza el teu estoc
  • Redueix les teves minves i minimitza els teus costos

Controla les minves o rebuig accidental tant de productes com de semi elaborats. Gestiona els motius de minves i pren mesures per prevenir noves minves.

En el cas de dispositius Android també podrà utilitzar-se a més en el format tablet, no així en IOS. Sempre caldrà tenir un usuari i contrasenya de Gstock per poder accedir i usar-la.

Si un usuari de Gstock té credencials per poder accedir a diversos centres de cost podrà triar i canviar de centre dins de la mateixa aplicació

Per entendre aquest post d'ajuda de l'app d'inventaris cal estar familiaritzat amb l'ús d'inventaris a l'aplicació Gstock, per familiaritzar-te t'aconsellem que utilitzes els serveis d'ajuda i de Gstock Academy.

Escanejant el codi de Barres, el codi EAN queda registrat. És possible tornar a escanejar el codi tantes vegades com es vulgui, cada vegada serà reemplaçat.

— 1 Ús d' impressores d' etiquetes amb connexió Bluetooth, per poder imprimir aquelles etiquetes danyades o de productes sense codi de barres, així el 100% de l' inventari es farà per escàner. (octubre 2021) >> ja disponible amb la versió 2.0.2

2 Ús de balances amb connexió Bluetooth per capturar els pesos directament al mòbil (octubre 2021)>> ja disponible amb la versió 2.0.2

3 Ús de la tecnologia RFID per a aquells articles, com els cellers, susceptibles d'usar aquesta tecnologia que permet inventariar en qüestió de minuts ... (gener 2022)

Igual que a l'aplicació web, només podrem editar i modificar el comptatge si estan desconfirmats. En el menú de la part inferior tenim l'opció de confirmar o desconfirmar la ubicació a més d'altres funcionalitats iguals a l'aplicació web.

Escaneig i gravació de codis EAN des de mòbil (EAN & LABELS). El símbol check verd a l' esquerra de cada format significa que almenys hi ha un codi EAN ja registrat per a l' escaneig.

 

Demana des d'aquest enllaç el teu demo gratuït

Nova aplicació mòbil per a inventaris