Pujar-se al jet de la digitalització no és tan fàcil com comprar el bitllet i muntar. Digitalitzar bé és difícil, sobretot si som pioners, com és el cas dels nostres #Gstockers.

Es necessita compromís, constància, un pla definit i ben dissenyat i bons companys de viatge.

Per facilitar aquesta digitalització de la gestió, mostrar les nostres novetats i les noves funcionalitats en què estem treballant i compartir una jornada amb els nostres clients, l'11 de juny celebrem a Madrid el nostre quatre Summit, una cita que ja s'ha convertit en imprescindible en el nostre calendari i que enguany ha crescut: hem duplicat la participació respecte a l'any passat i hem emès part de la jornada en streaming. 

Gairebé 150 clients, partners i distribuïdors van participar en aquest Summit, en el qual tractem temes d'actualitat relacionats amb la digitalització del Canal Horeca, presentem la V3 de Gstock i els principals desenvolupaments implementats en els últims 12 mesos, desvetllem en què estem treballant de cara al futur i coneguem també les novetats dels nostres partners en gestió digital i rendibilitat sota control.

IMG 8173 scaled Gstock
A més, el nostre CEO, Federico Fritzsch, va analitzar el context digital que viu el Canal Horeca, ens va oferir una masterclass sobre Superpoders digitals i com pot l'hostaler utilitzar-los per millorar el rendiment del seu negoci i va fer un repàs a dos dels punts clau del Summit de l'any passat: treballar el Cost Reial i el Cost Teòric amb Gstock.

El nostre Summit va ser un moment perfecte per compartir, aprendre, reflexionar i inspirar-nos amb un objectiu: continuar millorant i avançant en gestió digital, amb la vista posada a incrementar la rendibilitat. 

Nous desenvolupaments per a la rendibilitat sota control

En els últims 12 mesos hem implementat uns 400 nous desenvolupaments perquè tinguis la teva rendibilitat sota control. Una mitjana de 35 al mes, entre noves eines i millores de les que ja posem a la teva disposició.

Perquè els superpoders també es poden millorar i n'apareixen de nous.

Pel que fa als nous desenvolupaments, durant el Summit presentem els vuit que considerem més importants per al funcionament de Gstock i per a la rendibilitat dels nostres clients: 

 

  • Inventaris parcials, molt útils per portar el control en diversos moments del mes.
  • Internacionalització de l' eina quant a les divises i a operar en diferents monedes, molt útil per a cadenes i grups que operen en diversos països.
  • Implementació de les traduccions dinàmiques (és a dir, de tot allò que el client introdueix, textos que no estan per defecte en l'eina), una cosa molt útil també per a grups o cadenes amb locals en països amb diferents idiomes o en les quals treballen professionals amb diferents llengües maternes.
  • CECOVE: importació i exportació d' articles de venda.
  • CECOVE: exportació d' albarans a excel i Api.
  • CECOVE: exportació de factures de venda a ERP Api.
  • Tramesa de comandes per mail amb còpia a diversos contactes.
  • I implementació del recàrrec logístic.

Com veieu, estem fent un especial esforç per millorar la relació amb els proveïdors i moltes de les novetats i millorar-hi. Per això, sempre recordem als nostres clients (i així ho fem al Summit) que estem oberts a millores personalitzades de l'enviament de comandes amb proveïdors estratègics. Sempre estem disposats a integrar per facilitar aquesta relació amb els proveïdors i que sigui 100% digital.

IMG 8276 scaled Gstock

Quo Vadis, Gstock? La V3 ja és una realitat

La presentació de la V3 de Gstock va ser el moment clau del Summit. El nostre CEO va mostrar als assistents com serà visualment i funcionalment aquesta versió que llançarem en els pròxims mesos.

La V3 de Gstock suposa una reorganització de l'eina més intuïtiva per a l'usuari. Per aconseguir-ho, estem treballant tant a nivell d'imatge i com de funcionalitat.

Hem separat gestionar d'operar, millorat la velocitat de funcionament, agrupat tipus de funcions i reduït el nombre de clics per a un ús més senzill. Hem agrupat en un mateix espai les funcionalitats pensades per usar en cuina, de manera que sigui més senzill accedir-hi i utilitzar-les. Hem afegit una pestanya de favorits, per organitzar més fàcilment les icones que l'usuari vulgui tenir a mà. Hem incorporat a cadascuna de les àrees de gestió els informes corresponents (a més de tenir-los agrupats en la seva pròpia pestanya). Pel que fa al dashboard, el nostre objectiu és que cada usuari pugui configurar-lo amb els KPIs que vulgui en el futur.
Summit Gstock 2024 V3 Gstock Gstock
També hem afegit noves funcionalitats, com una nova eina de traspassos que permet traspassar el càlcul del contingut d'ampolles mitjançant pesatge, hem afegit una roda de menús per ajudar al disseny i previsió de comandes, millorem en traçabilitat i també en gestió de ràpels. A més, la V3 comporta la millora del CECOVE.

El propòsit de la V3 és clar: donar-vos els Superpoders que necessiteu per tenir la rendibilitat sota control. Per això, estem oberts a integrar amb les eines que necessiteu. 

97e29842 30e8 4709 b174 41437531849d Gstock

Idees sobre gestió digital dels nostres partners

A Gstock tenim una filosofia clara: sense integració no hi ha gestió digital ni rendibilitat. Per això procurem envoltar-nos dels millors companys de viatge, els que ens ajuden a construir l'autopista digital perquè tu puguis tenir la rendibilitat sota control. En el nostre Summit vam tenir sis Speed Sessions en les quals els nostres sis partners van presentar les seves solucions i eines per digitalitzar la gestió. 

Va obrir les Speed Sessions el nostre Premium Partner Voxel, amb una sessió sobre novetats de la llei de factura electrònica a Espanya, els avantatges de digitalitzar tota la cadena de proveïment i el potencial de l'aliança entre Gstock i Voxel per automatitzar el procés de compres. Docuindexa va presentar la seva eina de digitalització d'albarans, Cookdata va fer una demostració dels seus panells de Business Intelligence, ITCON va presentar la integració de Gstock amb Business Central i ens va portar el cas d'èxit de Lamucca, Eating Hoteling va presentar els seus dashboards – dissenyats especialment per a hotels – a partir de les dades recollides amb Gstock i Elder Analítica va fer una demostració de la seva etiquetadora per a cuina. 

Compartim algunes de les idees més interessants sobre gestió digital que escoltem durant la jornada.

IMG 8387 Gstock
"El més important per a la transformació digital de qualsevol negoci és el canvi de mindset. No es pot digitalitzar bé pensant que contractes un programa i poses un botó. El canvi de mindset és fonamental"

Pedro Nágera – Voxel

"La qualitat de l'albarà és clau per digitalitzar-lo i tenir la matèria primera sota control. Rapidesa i immediatesa en la comprovació de l' albarà i qualitat del mateix són essencials per a un control total"

Carlos Aparisi – Docuindexa

IMG 8386 Gstock
IMG 8385 Gstock
"L'objectiu de la informació és que no haguem d'anar a buscar-la: al que hem de dedicar temps és a analitzar aquesta informació. És clau també la governança de dades, que aquestes dades siguin fàcilment integrables de manera natural.

Luis San Segundo – Cookdata

"Integrar és unir dos mons. Per aconseguir-ho, el treball de normalització de la dada és fonamental"

Luis Cortes & Rafael Rivera – ITCON

IMG 8322 scaled Gstock
IMG 8359 scaled Gstock
"La rendibilitat de qualsevol negoci es basa a obtenir i analitzar tots els KPIs en temps real per poder maniobrar i prendre decisions. Això depèn de la càrrega d'albarans per la qual cosa, si no tens albarans, no tens res"

Andrea Scalía – Eating Hoteling

"Un bon sistema d'etiquetatge millora molt la gestió de la matèria primera i influeix en la rendibilitat"

Jaime González-Arnao – Elder Analítica

IMG 8388 Gstock
I fins aquí el nostre Summit! Gràcies als gairebé 150 assistents que ens acompanyeu, de manera presencial o virtual. Estem molt felices d'haver compartit aquesta jornada amb vosaltres perquè sou la nostra raó de ser, els qui ens inspireu i empenyeu per millorar.

Els autèntics Superherois d'aquesta història de rendibilitat.

Ja estem desitjant tornar a veure'ns l'any que ve i estem treballant per recuperar la doble seu i celebrar-ho a Madrid i Barcelona. Fins aleshores, seguim treballant perquè tingues la vostra rendibilitat sota control.