Blog Gstock

Millora la teva gestió d'aliments i begudes amb aquestes pràctiques recomanades, aprofita al màxim el teu negoci d'hostaleria de gestió F&B per a hotels, restaurants, dark kichen i cuines centrals.

blog Gstock
La mort tenia un preu. Saps quina?

La mort tenia un preu. Saps quina?

"Si tenim mal controlades les compres i els costos laborals, podem perdre moltíssims diners en un lapse tan curt com tres mesos. És la mort lenta" (Federico Fritzsch – CEO de gstock) Si Sergio Leone hagués decidit posar-li a Clint Eastwood un got de...

Ets el Capità Amèrica (fes-te a la idea)

Ets el Capità Amèrica (fes-te a la idea)

Control de matèria primera "Sé que estic demanant molt. Però el preu de la llibertat és alt. Sempre ho ha estat. I és un preu que estic disposat a pagar. I si soc l'únic, llavors que així sigui. Però estic disposat a apostar que no ho seré" (Capità Amèrica, El...

Un Delorean al restaurant

Un Delorean al restaurant

Aplicacions de gestió per al teu restaurant Però Doc... Has construït una màquina del temps amb un Delorean? Segons la meva opinió, si vas a fer alguna cosa com això, fes-ho amb estil – Retorn al Futur (Robert Zemeckis, 1985) – ¿A que si et diguéssim que pots demanar-ne tres...