Programar una demo de Gstock

Reserva ja un demo de Gstock. El nostre equip et guiarà i et podrà ajudar amb qualsevol consulta que puguis tenir. ¡Elegeix dia i hora! ¿T'esperem?

No et quadra cap data o prefereixes que et contactem?

doneu-vos les teves dades i et contactarem.

#gstockers

Increïble solució digital per facilitar la gestió dels equips que ens ajuda a disposar d'un major control! Bàsic per a una correcta estandardització i per a un creixement ordenat!

En definitiva, ens haureu ajudat a professionalitzar gran part del negoci. Gràcies!

Gonzalo Iceta

Founder, Healthy Poke

Gràcies a Gstock tinc les receptes organitzades i amb el control del cost actualitzat al dia. Conec la rendibilitat dels plats cada dia.

Fernando Ruiz Jiménez

Xef & CEO, GRUP LA FARSA

Un plaer treballar amb G-Stock i poder comptar amb eines que ens facin seguir millorant dia a dia, apostant a promoure la nostra gastronomia per tot el món!

César figari

GM & Founder, grup quispe

"Ja no tinc que esperar setmanes a que la gestoria m'informi dels resultats del mes passat, Gstock me les entrega asseguda i prenc les decisions molt abans"

RAMÓN DÉU

XEF & PROPIETARI, EL MESÓ DE FUENCARRAL

Gstock és el programari de gestió compres per a restaurants i hotels més completa del mercat.

Gestiona des de l'inici del procés: "la comanda". Rep la comanda, registra incidències, informa el proveïdor d'elles i màndale un autoalbaran, registra minves accidentals, realitza inventaris, calcula costos i consums reals, gestiona escandalons i calcula costos i consums teòrics ...

Controla les teves compres amb Gstock