Portar un control exacte i en temps real del consum de matèria primera, analitzar les dades per detectar problemes a temps, optimitzar la presa de decisions, millorar el compromís dels equips, millorar la relació amb els proveïdors... Són algunes de les claus per mantenir la rendibilitat sota control en el nostre negoci d'aliments i begudes. 

Errors en la gestió d'estocs i matèria primera tan comuns com comprar a preus més alts dels que tenim en escandall, rebre menys mercaderia de la que diu l'albarà (i no comprovar-ho), no seguir les quantitats establertes en la recepta a l'hora de preparar les comandes en cuina, porcionar malament les racions o desconèixer les desaparicions de producte (o passar-les per alt), són una sagnia constant de diners en hostaleria i impedeixen a la rendibilitat créixer (i fins i tot en els casos més greus posen al negoci en números vermells).

Gstock et permet monitoritzar i controlar el teu consum de matèria primera en temps real i et mostra la informació que necessites conèixer per prendre decisions que optimitzin el teu consum de matèria primera i millorin la teva rendibilitat, mantenint-la sota control.

En aquest article t'expliquem com pots evitar errors i millorar l'eficiència de les teves compres, per què monitoritzar les variacions de preus dels teus proveïdors és fonamental per assolir l'objectiu de rendibilitat o com influeix en la teva rendibilitat una bona enginyeria de menús, entre altres claus per tenir la teva rendibilitat sota control amb Gstock.
rendibilitat sota control Gstock Foto 2 scaled Gstock

Rendibilitat sota control amb Gstock

 

Com t'ajuda Gstock a mantenir la rendibilitat sota control en el teu negoci d'aliments i begudes?

 

Millorant la presa de decisions

Gràcies a la nostra tecnologia dissenyada i desenvolupada pensant en les necessitats específiques dels negocis d'hostaleria, posem a la teva disposició en temps real i de manera senzilla i comprensible la informació que necessites per prendre decisions que et portin a millorar els teus marges i controlar els teus costos.

Entendre la teva xifra de vendes, ingressos, costos, descomptes i marges abans de prendre decisions que afectin la rendibilitat és clau. Utilitza Gstock per conèixer les teves dades amb claredat, obtenir informació detallada de preus i marges per producte i pren decisions basades en dades reals per mantenir la teva rendibilitat sota control.

Millorant el compromís del teu equip

 

La implantació d' eines digitals per al control i gestió no és senzilla i troba en moltes ocasions la resistència dels equips. Gstock està pensada perquè tots se sentin part d'aquest procés de mantenir la rendibilitat sota control, per això se centra a optimitzar processos llargs i tediosos per al personal, com fer inventaris.

Millora amb Gstock el compromís de l'equip a l'hora de fer inventaris, gràcies al procés senzill, ràpid i que es pot fer des del mòbil. Millora també la gestió d' inventari gràcies a l' automatització del procés: amb cada venda registrada en el TPV s' actualitza el nivell d' inventari per a cada producte. 

rendibilitat sota control Gstock Foto 1 scaled Gstock

Millorant la relació amb els teus proveïdors

 

Compres a preus més alts dels que apareixen a l'escandall, recepció de mercaderia en quantitat inferior a la que mostra l'albarà, aliments que retenen pitjor o menys de l'esperat... Són problemes comuns en el dia a dia d'un negoci d'aliments i begudes i afecten la seva rendibilitat. Una bona relació amb els nostres proveïdors contribueix a solucionar aquests problemes, mantenint la nostra rendibilitat sota control.

I perquè la relació amb els nostres proveïdors sigui bona, ha d'estar clara i ser traçable de principi a fi. És a dir, ha de ser digital de l' ordre de comanda a la factura final. Consígueu-ho amb Gstock.

Gràcies a la nostra eina de comandes a proveïdors podràs preveure les necessitats per optimitzar protocols de compra, prendre millors decisions i automatitzar-les. Tindràs a mà la informació que necessites per negociar millors condicions, amb el nostre històric de preus, i podràs controlar la teva entrada de matèria primera a través del mòbil.

 

Millorant la gestió de la teva carta (i de la teva cuina)

 

Les nostres eines d'enginyeria de menús i de producció, entre altres funcionalitats, t'ajuden a optimitzar el teu consum de matèria primera amb una gestió de la teva carta i de la teva cuina orientades a mantenir la rendibilitat sota control en el teu negoci. Dí adeu amb Gstock a preparacions que no segueixen la recepta, errors de porcionament i altres desviacions de consum que et costen diners.

Coneix el rendiment de cada plat ingredient a ingredient i detecta els plats més rendibles en temps real per prendre millors decisions sobre la teva oferta. Treu el màxim rendiment a les teves preparacions a gran escala amb la configuració de subrecetes que trobaràs en la nostra eina: ajusta les quantitats a la demanda real i redueix el rebuig al mínim. 

Millorant la gestió de la teva comptabilitat

 

Porta els comptes del teu negoci clars i optimitza la gestió financera amb Gstock. Gràcies al nostre hub de proveïdors podràs automatitzar el processament d'albarans i factures, de manera que entrin directament a comptabilitat.

Acaba amb errors que et costen diners i deterioren la relació amb proveïdors.

Incrementa la teva rendibilitat amb Gstock. Programa una demo amb nosaltres i descobreix tot el que Gstock pot fer pel teu negoci, perquè tinguis la teva rendibilitat sota control.