Et presentem a Maria, Pablo i Estrella. Maria és una empresària hostalera de renom, amb tres establiments en una ciutat de més de 200.000 habitants, un d'ells icònic i que és l'establiment de referència per a celebracions i esdeveniments (de maig a setembre, no busques data si no és amb un any d'antelació); no obstant això, quan arriba l'hora de fer comptes a final d'any, els resultats no es corresponen amb la popularitat dels seus negocis, especialment en el dels esdeveniments. I per més voltes que li dona, no entén per què. 

Pablo va començar en el negoci familiar ajudant quan amb prou feines era un adolescent i la marca només comptava amb el primer establiment, gairebé centenari i molt volgut a la seva ciutat. Els han anat bé les coses: en 20 anys han crescut fins a comptar actualment amb sis locals físics oberts i un online, cosa que ha portat Pablo a pensar que podrien continuar expandint el seu concepte, almenys per la seva ciutat i província. Perquè el cas és que créixer, creixen, però no arriben a enlairar-se com esperava que ho farien, i això que – per no escoltar més la seva gestora, amb la qual parla perquè no té més remei i perquè el crida ella de cop, sobretot quan es retarda amb algun paper – ja està retallant despeses d'on pot, d'on pensa ell que pot estalviar-se alguna cosa.

Estrella regenta un restaurant en una de les ciutats més turístiques del país i pràcticament sempre està ple, sobretot d'abril a octubre. Va obrir el seu negoci fa 10 anys i va tenir clar des del principi que volia fer les coses bé, per això va contractar un programa de gestió amb el qual portar el control de tot. I al principi més o menys ho portava, però el cas és que té molta feina i poc temps i després mai s'acordava de mirar els informes o no tenia gaire clar què li estaven comptant. El cas és que el seu negoci sempre està ple i els proveïdors toquen a la seva porta cada matí amb gènere nou que desapareix en un obrir i tancar d'ulls, però a l'hora de la veritat la rendibilitat mai és tan alta com a ella li sembla que hauria de ser.

control en temps real gstock TR Gstock

Maria, Pablo i Estrella són hostalers amb cara i ulls. Hostalers reals. Que aixequen la seva persiana cada dia, busquen oferir qualitat en el que fan, tracten de presentar al client una proposta innovadora amb la seva carta o amb el seu model de negoci, treballen per donar un bon servei, per escoltar el client, hostalers que fins i tot en alguns casos han començat a digitalitzar – molt tímidament – alguna part dels seus negocis. I que no és que obtinguin mals resultats (o no de forma continuada), però saben que els seus negocis tenen més potencial i que aquest potencial se'ls està anant per la pica i no entenen com pot ser.

Maria s'adona quan mira els números a final d'any (l'any que s'acorda que, com a propietària, hauria de mirar-los, és clar). Manuel es percata dues o tres vegades a l'any, sobretot quan no quadra alguna cosa i ha de repassar números amb la gestora. Estrella es dona compte cada trimestre, quan venen tots els pagaments i veu que la rendibilitat ja no és tanta com pensava.

El que María, Pablo i Estrella tenen en comú és una cosa: els falta el Superpoder 'Tiempo Real' que tindrien si gestionessin la seva matèria primera amb Gstock.

share image generated 1 Gstock

Temps Real: el Superpoder de Gstock que necessita el teu negoci

El Superpoder 'Temps Real' et permet conèixer informació clau del teu negoci amb la immediatesa que necessites per prendre decisions amb un objectiu: millorar la rendibilitat.

¿Com funciona el Superpoder 'Temps Real' amb Gstock? 

 

  • El nostre dashboard et presenta informació en temps real sobre vendes, compres, traspassos i minves amb períodes de temps d'1 dia, 7 dies, 30 dies i el mes actual, perquè escullis la periodicitat que millor s'adapti al teu negoci i a les teves necessitats de presa de decisions.
  • Podràs comprovar el Cost Reial i Teòric en temps real, amb una immediatesa que no has tingut fins ara i que t'ajudarà a millorar els teus resultats a base de gestió.
  • Els nostres informes sobre vendes i rendibilitat dels plats et permeten estar al dia del rendiment de la teva carta i identificar en temps real els plats més populars, els més i menys rendibles, per prendre decisions que es transformin en beneficis.
  • Detectar errors en la gestió de matèria primera, en les teves compres i en la recepció de producte, i fer seguiment de la vinculació entre PLUs i receptes amb la periodicitat que tu decideixis et permet ser molt més àgil a l'hora de prendre decisions que et costen diners.
  • Millora la teva relació amb els proveïdors monitoritzant en temps real les variacions de preus i compara a través d'un històric detallat.

Aquestes dades es compilen i reflecteixen en informes intuïtius i fàcils de comprendre. Pots seleccionar la periodicitat de cada informe i adaptar-la a les necessitats del teu negoci.

Aplica el Superpoder 'Tiempo Real' en el teu negoci d'hostaleria i millora la teva rendibilitat amb Gstock. No deixis per demà el que puguis tenir sota control avui. Tria Gstock: rendibilitat sota control.