La vuitena edició de HIP – Horeca Professional Expo, el major esdeveniment d'innovació orientada al Canal Horeca, se celebrarà en menys d'un mes. Des de Gstock participem un any més (ja en van vuit) i ja estem ultimant els detalls perquè ens visites al nostre estand i comencis a tenir la teva rendibilitat sota control amb la nostra eina especialitzada en gestió i control de matèria primera i magatzem.

T'esperem del 19 al 21 de febrer a Madrid (Ifema). Visítans a l'estand 3C312 (Pavelló 3)

Subscriu-te a la nostra Newsletter si encara no ho has fet i sí en xarxes socials per estar al dia de les nostres novetats i conèixer tot el que tenim preparat per a tu a HIP.

Et presentarem a #Gstocker, el nostre Superheroi expert en Rendibilitat sota Control, i els Superpoders amb els quals aconseguiràs controlar la rendibilitat en el teu negoci i fer-la créixer.

SUPERHEROE GSTOCK 1080X1080 Gstock

També presentarem les nostres novetats, com la nostra nova funcionalitat de digitalització de l'albarà mitjançant tecnologia OCR desenvolupada pel nostre partner Docuindexa, o la funcionalitat d'etiquetatge eficient que necessita la teva cuina i que ara trobaràs a Gstock gràcies a la nostra integració amb Datecode Genie d'Elder Laboratori. Tant Docuindexa com Elder Laboratori estaran amb nosaltres a HIP i t'oferiran tota la informació que necessites per millorar la teva gestió i posar la teva rendibilitat en forma.

A més, tindràs l'oportunitat única d'intercanviar impressions amb el nostre equip de professionals experts en rendibilitat sota control, farem en directe i resoldrem tots els teus dubtes.

HIP2024 Banner Gstock amb estand Gstock

3 cites imprescindibles amb la rendibilitat

En el marc d'HIP se celebra l'Hospitality 4.0 Congress, que enguany creix fins a arribar als 10 auditoris, més de 30 summits i més de 600 ponents. El major congrés Horeca d'Europa compta amb una agenda específica per a tu, amb les últimes innovacions per a cada segment de la indústria. El nostre CEO, Federico Fritzsch, participa un any més com a ponent, tal com ve fent des de la primera edició (2017). 

 

En aquesta ocasió, ho farà en tres sessions, imprescindibles per a la teva agenda HIP si vols tenir la teva rendibilitat sota control. Pren bona nota: 

Quan? Dilluns 19 de febrer a les 13:00 hores.

On? Digital Theatre.

Accés: Business Pass.

En aquesta keynote, Federico analitzarà la situació actual de la digitalització del sector i aportarà claus que ajudaran a comprendre en quin moment del procés ens trobem com a sector. En la seva ponència, el nostre CEO farà la vista enrere per comprovar com estàvem fa un any i com estem ara en qüestions com si tots els actors implicats innovam al mateix ritme o no i què caldria perquè això succeís, què es necessita perquè deixi d'haver-hi fracassos en digitalització de la gestió i per què n'hi continua havent, en qui hauríem de fixar-nos per tenir èxit i quins passos falten per donar.

Apunta: 19 de febrer a les 13:00 hores al Digital Theatre.

1 Keynote Fede HIP2023 Gstock

Quan? Dilluns 19 de febrer a les 13:20 hores.

On? Digital Theatre.

Accés: Business Pass.

En aquest panell, moderat pel nostre CEO, podràs conèixer un cas d'èxit real i tangible de digitalització de la gestió a partir de l'ús d'aplicacions integrades. És el cas del grup madrileny Ramsés District, compost actualment per Ramses, Pati de Lleons, The Kave, Lady Bongo i Flamenco de Leones i en breu Casa Faraona. De la mà dels professionals que ho han fet possible, tots ells grans experts en les seves àrees d'especialització, descobriràs com digitalitzar amb èxit i en només 12 setmanes un negoci hostaler complex que ja havia fracassat en anteriors intents de digitalització. Què ha canviat? Com ho han aconseguit? Per saber-ho, hauràs de venir a HIP.

En aquesta sessió comptarem amb Jorge Ramses Llovet, propietari de Ramses District; Luis San Segundo, CEO de Cookdata (el Business Intelligence que utilitza el grup); Patricia Valdez, Controller d'Aliments i Begudes en Ramsés District; i Arancha Padilla, directora financera del grup.

Recorda: 19 de febrer a les 13:20 hores al Digital Theatre.

visual hip2024 1920x1080 1 Gstock

Quan? Dimarts 20 de febrer a les 15:50 hores.

On? Digital Theatre.

Accés: Business Pass.

Digitalitzar la relació proveïdor-hostaler és un dels punts clau de la gestió digital, un dels temes que més ocupa i preocupa el Canal Horeca (i molt especialment, l'hostaler) i una de les nostres grans apostes des de Gstock. Per això, per reforçar el nostre compromís en la digitalització de la relació amb els proveïdors i per posar al teu abast la informació que necessites per avançar en aquest sentit, a HIP hem preparat una sessió enfocada exclusivament a abordar aquesta qüestió.

En aquesta taula conduïda per Federico Fritzsch analitzarem el procés de digitalitzar la relació amb els proveïdors i escoltarem totes les parts. Per a això, comptarem amb grans professionals i experts en el flux de digitalització proveïdor-hostaler: Ramón Jiménez, co-fundador i director de Grup NOMO; Mireia Borrás, adjunta a la direcció de CCO a Quantum; Daniel Ibáñez, Ecommerce & Digital Manager a Bidfood; i Marc Mañas de Khuen, CPO de Voxel.

Parlarem sobre les novetats tecnològiques que s'estan aplicant per millorar el flux comandes-albarans-facturació digital-conciliació-comptabilització, és a dir, tot el recorregut des de la comanda al seient comptable, de la mà d'usuaris, proveïdors i aplicacions que hi intervenen. I veurem un cas d'èxit real perquè ens serveixi d'inspiració.

Pren nota: 20 de febrer a les 15:50 hores al Digital Theatre.

4 HIP2023 scaled Gstock

T'esperem del 19 al 21 de febrer a Madrid (Ifema). Visítans a l'estand 3C312 (Pavelló 3). Subscriu-te a la nostra Newsletter i sí en xarxes socials per estar al dia de les nostres novetats i conèixer tot el que tenim preparat per a tu. Ens veiem en HIP2024!