Vesteix de blau, té una gran G al pit i el seu objectiu és ajudar-te a portar el control i prendre millors decisions sobre la teva matèria primera, perquè el teu negoci sigui rendible. Gstocker és el Superheroi que necessites perquè mantenir la teva rendibilitat sota control passi de ser un desig a una realitat en el teu negoci d'hostaleria. Per què?

Perquè... 

 •  T'ajudarà a entendre les teves xifres de vendes, ingressos, costos, descomptes i marges, perquè puguis prendre decisions que millorin els teus marges i la teva rendibilitat.
 • Podràs controlar els teus costos gràcies a la informació detallada dels preus i marges per producte.
 • Gràcies a la nostra app mòbil podràs fer inventaris de manera més ràpida i senzilla, implicant tot l'equip, reduint el temps dedicat i els errors.
 • És un fantàstic detector de problemes de gestió de matèria primera a temps, gràcies a l'històric de vendes i consums, cosa que t'ajudarà a solucionar-los abans que afectin els teus ingressos.

I tot això... ¿Com ho aconseguiràs? Gràcies als Superpoders de Gstocker: els Superpoders que necessita el teu negoci perquè la teva rendibilitat comenci a créixer. En aquest article te'ls presentem en detall i et comptem com aconsegueix el nostre Superheroi que tinguis sempre la teva rendibilitat sota control.

només superheroi sense fons Gstock

Superpoders Gstock perquè tinguis la teva rendibilitat sota control

Dades i informes en temps real i en un únic dashboard:

 

El Súperpoder 'Tiempo Real' et permet conèixer informació clau del teu negoci amb la immediatesa que necessites per prendre decisions que t'ajudin a millorar la rendibilitat. Des del nostre dashboard optimitzat i dissenyat perquè sigui intuïtiu i t'ofereixi les dades que necessites, tindràs informació en temps real sobre vendes, compres, traspassos i minves amb períodes de temps d'1 dia, 7 dies, 30 dies i el mes actual. El Súperpoder 'Temps Real' t'ofereix:

 

 • Cost Reial i Teòric en temps real amb una immediatesa que no has tingut fins ara.
 • Identifica plats populars i rendibles: informes sobre les vendes i rendibilitat dels plats.
 • Detecta errors en les teves compres i en la recepció de producte, i fer seguiment de la vinculació entre PLUs i receptes.
 • Monitoritza les variacions de preus dels teus proveïdors a través d'un històric detallat.

 

Aquestes dades es compilen i reflecteixen en informes intuïtius i fàcils de comprendre. Pots seleccionar la periodicitat de cada informe i adaptar-la a les necessitats del teu negoci.

Digitalització de l' albarà

Control diari de rendibilitat (marges i costos):

 

El Súperpoder 'Control diari' et permet supervisar el rendiment complet del teu negoci en temps real, vigilar els teus marges, conèixer les vendes reals (multi centre) i detectar errors que et costen diners, així com portar un control de sortides d'estoc sense justificar.

 

 • El nostre comparador entre consums teòrics i reals, que et permet conèixer d'una ullada la variació d'estoc.
 • El nostre comparador de vendes, compres, consums i Ràtio A&B multi-centre et permet conèixer el rendiment i la rendibilitat del teu negoci en detall. Amb aquesta eina pots comparar i contrastar diferents mètriques clau del teu negoci en temps real i prendre decisions informades i eficaces per millorar el teu rendiment i rendibilitat.
rendibilitat sota control Gstock Foto 3 Gstock

Alertes per variació de preus:

Gràcies al Súperpoder 'Demanat a proveïdors' podràs tenir una visió 360º del teu negoci i controlar les teves comandes a proveïdors en tot moment, així com millorar la relació amb ells i treballar en la teva rendibilitat de manera fàcil i accessible des del teu smartphone. Una de les funcionalitats més interessants és el sistema d'alertes per variació de preus, que et permetrà conèixer en temps real quan un producte canvia de preu, perquè puguis comprovar com afecta els teus escandalls i la teva rendibilitat i prendre decisions de compra. A més, amb l'històric de preus tindràs la informació que necessites per negociar millors condicions. ¡Tres Superpoders en un!

iphone 12 PEDIDOS Gstock

Digitalització de l' albarà per al control REAL del teu estoc:

El Súperpoder 'Digitalització d'albarans amb OCR', materialitzat en l'eina de digitalització d'albarans desenvolupada per Docuindexa, et permetrà controlar i millorar la rendibilitat del teu negoci hostaler mitjançant l'extracció automàtica de dades en albarans i factures. És una solució SaaS potenciada per Intel·ligència Artificial i Machine Learning d'última generació, que digitalitza albarans i factures amb totes les seves línies de producte.

Docuindexa scaled Gstock

Operativa total a través de l'app de Gstock amb escaneig: 

 

Amb el Súperpoder 'Operativa Total' podràs controlar el teu negoci al palmell de la teva mà, a través de la nostra app mòbil amb escaneig des de la qual podràs:

 

 • Fer inventaris escanejant a través de la càmera del dispositiu. 
 • Comandes a proveïdors. 
 • Crear minves i controlar-les. 
 • Crear ordres de producció. 
 • Convertir la comanda en albarà d' entrada en l' estoc del magatzem en temps real. 
 • Traspassos entre centres.
gstock app dashboard pedidos 3 Gstock

Tots els teus programes integrats i connectats: 

 

El Súperpoder 'Integració' és un dels més potents que té Gstocker perquè puguis tenir la rendibilitat del teu negoci sota control. A Gstock defensem que integrar és la clau per a una bona gestió digital i portem la nostra filosofia a totes les nostres accions. Estem integrats, entre altres aplicacions, amb...

 

 • Els principals TPVs del mercat, per impulsar l' anàlisi de vendes i el desenvolupament optimitzat de productes.
 • Amb ERPs de control comptable, de manera que l'eina envia els albarans i factures perquè el departament de comptabilitat pugui acarar-los sense perdre temps.
 • Amb un nombre creixent de proveïdors, perquè puguis tenir les comandes i catàlegs sincronitzats en temps real.
 • Amb Docuindexa, que digitalitza albarans de compra, processa la seva informació i sincronitza automàticament amb Gstock, optimitzant l'actualització d'inventaris i reduint errors manuals.
 • Amb els Business Intelligence líders al mercat, als quals Gstock proporciona la informació de compres per a anàlisi i KPI's.

Amb aplicacions de reserves, de les quals Gstock rep dades de previsió perquè puguis optimitzar les produccions i estocs.

qtt8 scaled Gstock

Anàlisi detallada de minves:

I amb el Súperpoder 'Mermas y desperdicios', identifica i redueix les minves dins de la teva cuina, evita les males pràctiques, la pèrdua de producte i el malbaratament accidental de productes o semielaborats. Accelera la gestió de minves i deixalles a través de la nostra app mòbil. El que tires és un reflex de la teva eficiència gestionant la matèria primera: millora amb Gstock. Aquesta funcionalitat t'ajudarà a millorar la rendibilitat del teu negoci i també la seva sostenibilitat, calculant les minves al detall per producte, recepta i subreceta. Amb aquest Súperpoder, podràs identificar les àrees de millora en el teu negoci i prendre decisions informades per reduir les minves i millorar la rendibilitat.

professional chef preparing food kitchen TR Gstock

Sigui el que sigui que necessitis per tenir sota control la rendibilitat del teu negoci d'hostaleria i fer-la créixer, pídesel a Gstock. Som l'eina líder per al control d'estocs i matèria primera.