INFORME DE COST REAL
Informe de cost real és un informe que tot gerent de restaurant hauria de tenir sobre la seva taula el dia 1 de cada mes. Indica el consum real del període, incloent el malbaratament que s’ hagués pogut generar. A més del cost de producte global, mostrarà el percentatge per a cada nivell de categoria i fins i tot de producte.
Aquest informe en incorporar les despeses generals i de personal mostra un compte d’ explotació completa.






INFORME DE COST REAL
L’ informe de Cost o consum Real representa tota aquella matèria primera que ha sortit del nostre magatzem en un període delimitat per dos inventaris, un d’ inicial i un altre de final.
En resum aquest consum és real perquè comprèn tota la matèria primera que, o bé ja estava en el nostre zeb (inventari inicial), o bé ha entrat durant el període a causa de compres o traspassos.
És important destacar que les sortides són les provocades per qualsevol motiu que faci sortir dels nostres magatzems matèria primera: vendes, invitacions, consums de personal, minves, robatoris, traspassos, etc, no és l’objectiu d’aquest informe revelar els motius de sortida, només calcula el total de matèria primera consumida.