Integrar és el futur. És un missatge que segurament has escoltat llançar moltes vegades al nostre CEO, Federico Fritzsch, perquè la integració forma part de la filosofia fundacional de Gstock i defineix la nostra forma de fer les coses. 

A Gstock pensem que integrar és sinònim d'innovació tecnològica i d'evolució, per això estem oberts a integracions que aportin valor afegit en la gestió del teu negoci d'aliments i begudes. Pensem que integrar és la manera de treballar junts perquè el sector avanci cap a l'excel·lència en la gestió en general i de la matèria primera en particular.

En aquest article et presentem totes les integracions amb sistemes POS/TPV amb les quals treballem a Gstock. Actualment sumen 22 i estem integrats amb els principals TPVs del mercat. 

La integració entre Gstock i el TPV és important perquè et permet tenir totes les teves dades de vendes actualitzades en temps real en la nostra eina, de manera que puguis creuar-los amb l'entrada de matèria primera i fer les comprovacions que necessites perquè el teu negoci estigui sempre sota control.

Recorda: per conèixer al detall el Cost Reial del teu negoci en un nivell avançat, cal tenir creades les receptes a Gstock i vinculat el TPV, de manera que torni informació en l'eina. La millor manera d'analitzar costos de productes de compra és assignant-li vendes a cadascun d'ells

Per a més informació sobre el funcionament de les integracions amb TPVs a Gstock et recomanem visitar la categoria de Confluence que tenim específicament creada per donar-te la informació que necessites. Hi trobaràs un post per cada integració de Gstock amb sistemes TPV, així com instruccions (facilitades pel fabricant del TPV) per facilitar la integració.

Llistat de POS/TPVs integrats amb Gstock

1 revo Gstock
2 agora Gstock
3 hostel tactil gstock Gstock
4 deliverect Gstock
5 loomispay Gstock
6 bdp Gstock
7 cuiner tpv Gstock
8 hiopos Gstock
9 vectron Gstock
10 squirrel Gstock
Numier TPV Logo nou 2 Gstock
12 sofiman Gstock
13 infosoft2000 Gstock
14 aibesoft Gstock
15 pi electronique gstock Gstock
16 sysme Gstock
17 laddition Gstock
18 protel pms Gstock
19 infrasys Gstock
20 iselz Gstock
23 fons blanc Gstock
21 last app Gstock
22 tamus Gstock
23 fons blanc Gstock

3 motius per exportar a Gstock les dades de vendes del teu TPV

Amb la incorporació a Gstock de les dades de vendes del teu TPV completes el cicle d'entrada i sortida de matèria primera, el que et permet: 

 

  • Conèixer les dades d' entrada i consum de matèria primera en temps real i per al període de control que decideixis, gràcies a la tecnologia desenvolupada per Gstock.
  • Conèixer les dades de sortida (vendes) de matèria primera també en directe i per a un període determinat.
  • Creuar les dades de consum real de matèria primera i vendes reals totals per detectar resultats i possibles desviacions i problemes a solucionar. Et donarà una panoràmica molt clara del que ha succeït en el teu negoci.

Com més completa sigui la informació que tens sobre el cicle de matèria primera en el teu negoci, més gran serà el control real que tens sobre la mateixa i tindràs més garanties de millorar de la teva rendibilitat.

image Gstock

2 claus per treure el màxim partit a la integració de Gstock amb el TPV

 

  • Configura correctament tant el TPV com la pròpia integració amb Gstock. És fonamental perquè les dades siguin fiables, ajustades a la realitat i valuoses per a l'anàlisi del teu negoci d'hostaleria. 
  • Marca al TPV qualsevol sortida de producte, per portar un veritable control exhaustiu del consum de matèria primera. El que no es marca en TPV, Gstock no ho contempla.

 

Com més a prop estiguin el cost teòric i el real, més a prop estaràs del teu objectiu.

TPV Foto 1 scaled Gstock

A Gstock ens integrem amb els principals TPVs del mercat, perquè puguis tenir el teu negoci sota control en tots els aspectes. Podràs fer una anàlisi avançada del teu Cost Reial i obtenir les dades que necessites per prendre millors decisions en el teu negoci. 

 

Integrar és el futur (i el nostre present).

 

Continuem treballant i implementant nous desenvolupaments que et facilitin la gestió, perquè tinguis a la teva disposició tota la informació clau que necessites per prendre les decisions adequades per al teu negoci. Amb Gstock, tot sota control.