Etiquetar en cuina és necessari per dues raons fonamentals: ho exigeix la normativa higienicosanitària vigent (per evitar la contaminació creuada i garantir la seguretat alimentària) i perquè per gestionar els consums i minves del teu negoci d'aliments i begudes és clau saber el que has produït.

 

Amb Gstock tens el control de la matèria primera i els estocs. I a més, comptem amb funcionalitats que faciliten portar el control de la traçabilitat en el teu negoci d'hostaleria, així com complir amb la normativa vigent que esmentem més amunt. 

 

En aquest article et presentem una integració molt interessant en aquest sentit. L'hem fet amb ELDER Laboratorio, distribuïdora de Datecode Genie, programari d'etiquetatge per al control de la traçabilitat (entre altres funcionalitats). L'empresa estatunidenca NCCO Foodservice Solutions, principal expert en seguretat alimentària per al sector industrial de cuines a Europa, és la desenvolupadora. 

 

6dda9e36 660d 403d a269 6119bd50fdd4 Gstock

 

4 dades clau sobre Datecode Genie i com t'ajuda a millorar la traçabilitat

 

  • És una aplicació gratuïta i 100% basada en el núvol que serveix per imprimir etiquetes en entorns de cuines industrials.
  • Per utilitzar Datecode Genie és necessària una tablet, una impressora i etiquetes. A Espanya aquests productes han de ser comprats exclusivament a ELDER Laboratori.
  • Gstock i Datecode Genie són aplicacions independents que tenen en comú la gestió de produccions (receptes).
  • Datecode Genie té moltes més utilitats que les integrades amb Gstock, entre elles la informació nutricional, per la qual cosa resulta molt completa per portar un control exhaustiu de les teves produccions.

 

Integracion ELDER Newsletter Gstock Gstock

 

Gstock i Datecode Genie: integrant per millorar la teva eficiència i rendibilitat

L'ús de Datecode Genie a la teva cuina, combinat amb Gstock, et permet millorar el control de la matèria primera, així com la traçabilitat i seguretat alimentària de les teves receptes, sub-receptes (semielaborats i preparacions prèvies) i qualsevol element relacionat amb l'escandall. 

 

En concret, la integració fa possible l'exportació des de Gstock a excel de totes les sub-receptes per poder importar-les des de Datecode de forma massiva. És a dir: receptes, ingredients, al·lèrgens... es gestionen a Gstock i, mitjançant una simple exportació, estalvies el tecleig de tota aquesta informació a Datecode i evites duplicar el treball.

 

Així, utilitzant el programari de NCCO combinat amb Gstock pots imprimir etiquetes personalitzades per a les teves produccions i etiquetar correctament qualsevol preparació – ja sigui per emmagatzemar o per a venda – complint amb la normativa. Les etiquetes s'alimenten automàticament de les dades que bolquen a Gstock: número de lot i caducitat dels productes que compres fets, número de lot i caducitat dels productes que vens, al·lèrgens, ingredients... 

És important que tinguis en compte que Datecode i Gstock gestionen de la mateixa manera els centres de cost ("cec" a Gstock i "ubicació" a Datecode). Això significa que és possible gestionar diversos "cecs" amb diferents sub-receptes assignades. Si l' usuari té, per exemple, 3 restaurants, cada sub-recepta pot estar vinculada o no a cadascun d' ells i en l' exportació es respectarà la vinculació configurada prèviament. Això sí, per al correcte funcionament, és imprescindible que els noms dels centres de cost (Gstock) i ubicacions (Datecode) s'escriguin exactament igual. Si no és així, les sub-receptes no s' assignaran correctament i hi haurà errors en l' exportació.

Com expliquem més amunt, Datecode té moltes més utilitats que les integrades amb Gstock. Treballem per cobrir tots els camps de dades que el programari de NCCO distribuït per ELDER Laboratori gestiona, per això properament afegirem etiquetes d'informació nutricional en les receptes, entre d'altres.

 

Aquesta eina fa possible portar un control de les produccions i a més estalvia temps i allibera el teu personal d'una funció llarga i tediosa, com és etiquetar a mà totes aquestes produccions. Fer-ho bé amb el mètode analògic tradicional és bastant difícil, el que significa que a la pràctica no es fa.

 

El funcionament del programari és molt senzill i està pensat per utilitzar-lo fàcilment en cuina. L'eina és molt versàtil per a l'etiquetatge i permet personalitzar al màxim les etiquetes per cobrir les necessitats concretes del teu negoci.

Per a més informació sobre el funcionament de Datecode integrat amb Gstock et recomanem visitar el post que li hem dedicat a Confluence.

A Gstock ens integrem amb els millors especialistes perquè puguis tenir el teu negoci sota control en tots els aspectes.  

Continuem treballant i implementant nous desenvolupaments que et facilitin la gestió, perquè tinguis a la teva disposició tota la informació clau que necessites per prendre les decisions adequades per al teu negoci. Amb Gstock, tot sota control.