'La potència sense control no serveix de res', deia un famós anunci de pneumàtics als 90. Nosaltres pensem que el control, sense un objectiu, tampoc serveix per a res. I quan parlem de negocis, l'objectiu del control és la rendibilitat.

A Gstock treballem perquè gestionis el teu negoci amb l'eina que t'ajuda a mantenir la teva rendibilitat sota control. 

 

Sigui quin sigui el teu tipus de negoci d'aliments i begudes (restaurants, hotels, cadenes hoteleres i de restauració, grups de restauració multiconcepte, bars, cafeteries, dark kitchens, càterings...), Gstock et garanteix una reducció real del 10% en el teu consum de matèria primera i una millora significativa en la rendibilitat gràcies al control total.

gestion digital gstock GettyImages 590302641 Gstock

Claus de Rendibilitat amb Gstock

1. Posem la informació clau del teu negoci al teu abast:

 

Revisa i analitza en un únic dashboard fàcil d'utilitzar els teus informes en temps real de preus de matèria primera, compres, vendes, variació de preus i diferències d'estoc, per conèixer el cost real i teòric del teu negoci.

Coneix en temps real els teus costos, vendes i marges de rendibilitat i pren les millors decisions per incrementar-la.  

2. T'ajudem a optimitzar al màxim el teu consum de matèria primera:

 

Monitoritza i controla el teu consum de matèria primera en temps real. Identifica minves i consums sense control. Fes seguiment de la vinculació entre PLUs i receptes per evitar minves i errors de porcionament. Detecta errors en les teves compres i en la recepció de producte.

Utilitza Gstock per optimitzar el teu consum de matèria primera i millorar la teva rendibilitat i eficiència.

3. Et donem visió total del teu negoci enfocada en rendibilitat:

 

Amb Gstock pots fer un seguiment de les variacions de preus dels teus proveïdors a través d'un històric detallat. També pots conèixer al detall les vendes de cada plat i la seva rendibilitat. Tot amb un objectiu: maximitzar el teu marge de benefici.

Optimitza el procés de verificació i pagament de factures: Gstock sincronitza els teus processos de compra amb el teu programari de comptabilitat perquè tinguis els teus comptes sempre al dia. Posen fi als retards i errors en facturació i tinc la teva rendibilitat sota control.

gstock app dashboard pedidos 2 Gstock

Funcionalitats de Gstock per mantenir la teva rendibilitat sota control

Comandes a proveïdors

Tinc 360º del teu negoci i als teus proveïdors monitoritzats en tot moment amb la nostra eina de comandes. Aportem el punt de vista del magatzem que no et donarà una app de compres.

Com t'ajuda Gstock a mantenir la teva rendibilitat sota control?

 • Controla l' estat de la comanda en totes les seves fases, des de qualsevol plataforma.
 • Comprova i controla la matèria primera rebuda en temps real, tant en comanda total com parcial: Acarona les dades reals amb la factura del proveïdor.
 • Evita errors de compra gràcies a les dades fiables que t'ofereix Gstock. Fes comandes que tinguin en compte el teu estoc amb la nostra funcionalitat de comanda per estoc idoni.

Gestió de minves

i deixalles

El que tires és un reflex de la teva eficiència gestionant la matèria primera: millora amb Gstock. Accelera la teva gestió de minves i deixalles també a través de la nostra app mòbil. Monitoritza al detall tot el teu estoc per augmentar la teva rendibilitat. Identifica i resol els motius recurrents de minva amb la nostra eina especialitzada.

Com t'ajuda Gstock a mantenir la teva rendibilitat sota control?

 • Anàlisi detallada de les teves minves: càlcul per producte, recepta i subreceta.
 • Identifica les àrees de millora en el teu negoci.
 • Pren decisions informades per millorar la teva rendibilitat.

Control d' estoc

i inventaris

Augmenta la teva rendibilitat millorant la teva gestió d'inventaris amb Gstock. Controla el teu estoc i automatitza la gestió d'inventari en temps real. Configura l' estoc mínim i idoni i detecta la rotació eficient. Redueix fins a un 80% el temps a fer inventaris per optimitzar plantilla i funcions i tenir la teva rendibilitat sota control.

Com t'ajuda Gstock a mantenir la teva rendibilitat sota control?

 • Registrant automàticament tots els moviments d' inventari per detectar i corregir errors i eliminar la diferència entre inventari real i teòric.
 • Revisió eficient d' inventaris amb els nostres informes personalitzats en temps real i orientats a rendibilitat.
 • Rebent alertes automàtiques sobre variació de preus respecte a la comanda anterior.

Enginyeria de Menús

Maximitza el rendiment de la teva matèria primera. Optimitza les teves vendes i marges i millora la rendibilitat del teu negoci amb la nostra eina d'enginyeria de menús. Coneix el rendiment de cada plat, ingredient a ingredient, i segueix la seva rendibilitat real per a millors resultats econòmics.

Com t'ajuda Gstock a mantenir la teva rendibilitat sota control?

 • Coneix la rendibilitat dels teus menús en temps real i treu el màxim partit a la teva carta potenciant els més rendibles.
 • Obtenen escandalls detallats i coneix el cost de cada recepta, personalitzat per centre de cost.
 • Simula la rendibilitat dels teus plats i optimitza la seva preparació i servei amb els nostres consells i un objectiu: maximitzar el rendiment de la matèria primera.

Eina de

producció

Coneix en temps real el consum dels teus insumes, des del registre dels teus elaborats fins al seguiment de la teva matèria primera. Controla els teus elaborats, coneix la producció exacta i optimitza l'organització de producció per minimitzar les oportunitats de minva i pèrdua innecessària, incrementar la teva rendibilitat i mantenir-la sota control.

Com t'ajuda Gstock a mantenir la teva rendibilitat sota control?

 • Traça el recorregut de la teva matèria primera des que registres un producte fins que el vens.
 • Coneix el consum real d' ingredients.
 • Controla el rastreig per evitar pèrdues i minves.

Comença a incrementar la teva rendibilitat amb Gstock. Programa una demo amb nosaltres i descobreix tot el que Gstock pot fer pel teu negoci, perquè tinguis la teva rendibilitat sota control.