'Recordareu aquest dia com el dia en què gairebé capturàveu el capità Jack Sparrow'. Segur que si penses en Pirates del Carib, la primera frase que et ve al cap és aquesta. Si haguéssim de recordar aquest any per una sola cosa... ens resultaria una mica complicat. I com que no es recorda només una frase d'una pel·lícula ni un any per un sol assoliment, en aquest article repassem el que ha donat de si 2023, et parlem de tot el que hem fet perquè mantinguis la teva rendibilitat sota control amb Gstock i et convidem a compartir els highlights del teu any amb nosaltres.

 

10 anys de rendibilitat sota control

 

El 2023 hem celebrat el nostre desè aniversari. Deu anys democratitzant la tecnologia amb una eina de grans prestacions, accessible per a qualsevol empresari del sector (sigui quin sigui el seu tipus i model de negoci) tant des del punt de vista de la usabilitat com respecte al cost, que dona solució digital als problemes reals de gestió amb què els hostalers ens trobem en el dia a dia.

 

A Gstock som pioners i abanderats del disseny d'una eina intuïtiva i de pagament per ús (SAAS), multi divisa, multinacional i multi horari. També hem apostat sempre per la transparència i màxima integració amb altres aplicacions de gestió claus per a l'èxit del negoci.

 

El nostre programari de gestió és pioner i dona accés

a l'hostaler a les últimes tecnologies per a la gestió digital

i millora de la rendibilitat del seu negoci,

des de la seva primera versió allà pel 2013.

 

Control de les KPI's clau del negoci en temps real, ajuda en la protocol·lització de processos clau per a la rendibilitat del negoci, reducció dràstica dels temps d'enviament de comandes i del temps dedicat a inventaris, connexió de les dades registrades amb qualsevol altra aplicació de gestió del negoci, obertura de nous centres fàcil i pràcticament automàtica... Cada funcionalitat i integració que hem anat afegint en 10 anys dóna solució a una necessitat concreta de gestió.

 

En aquests 10 anys ens hem convertit en l'eina preferida de grans grups hostalers i hotelers tant nacionals com internacionals, així com de multitud de negocis de totes les mides. Ens sentim orgullosos i per això 2023 ha estat un any especial en què celebrar tot el que hem aconseguit i el que està per arribar.

MixCollage 27 Dec 2023 04 09 PM 8747 scaled Gstock

2023: l'any de digitalitzar la relació amb els proveïdors

 

La principal novetat que hem presentat enguany és el nostre HUB de connexió per a proveïdors, dissenyat per digitalitzar el procés de recepció de la mercaderia i, amb ell, la relació proveïdor-hostaler, un dels punts clau perquè avanci la transformació digital del sector. Per a això, ens hem obert via API al fet que els proveïdors puguen integrar-se amb nosaltres, rebent les comandes des del client al proveïdor, enviant els albarans electrònic-digitals directament a l'eina (evitant el tecleig) i permetent la càrrega automàtica de tarifes de compra. La nostra eina, inspirada en la tecnologia EDI d'intercanvi electrònic de fitxers, fa servir les últimes tecnologies des d'una perspectiva de senzillesa i costos mínims.

 

Altres funcions noves que hem implementat el 2023 per facilitar la gestió i la presa de decisions orientada a mantenir la rendibilitat sota control són convertir-nos en un ERP de control de despesa, el nou Dashboard en el qual es mostren els KPI's principals que l'empresari necessita conèixer per controlar i millorar la gestió del negoci cap a una major rendibilitat, i la funcionalitat de bestreta el cost de producte i el PyG amb resultat Brut i EBITDA a dia 1 de cada mes, amb bolcat de dades a comptabilitat automàtic.

 

També hem implementat la funcionalitat d'etiquetatge, que et permet millorar el control de la matèria primera, així com la traçabilitat i seguretat alimentària de les teves receptes, sub-receptes (semielaborats i preparacions prèvies) i qualsevol element relacionat amb l'escandall. Ens hem aliat amb l'empresa estatunidenca NCCO, especialista en etiquetatge per a alimentació, i ens hem integrat amb Elder, empresa representant de NCCO a Espanya i especialitzada en seguretat alimentària. Aquesta aliança fa possible que la informació de receptes i preparacions que el teu restaurant allotja a Gstock es pugui bolcar directament a l'etiquetadora – dissenyada especialment per a cuina – de manera que l'etiquetatge es pugui dur a terme de forma ràpida i senzilla per al personal de cuina.

Integracion ELDER Newsletter Gstock Gstock

També hem sumat nous TPV/POS al nostre pòker d'integracions, perquè sigui quin sigui el teu sistema de venda, tinguis les dades controlades amb Gstock. I hem actualitzat la nostra web, d'anar-la de tota la informació i contingut que necessites per fer el pas i triar Gstock per digitalitzar la gestió del teu negoci, o per ampliar les funcionalitats de Gstock que utilitzes, si ja treballes amb nosaltres.

 

Gstock on the road

Un any més, ens hem enxampat a l'autopista (la digital i l'analògica, la d'asfalt) per participar en els principals esdeveniments del sector. Comencem l'any en què és una cita imprescindible per a nosaltres des de la seva primera edició: HIP2023. Tres dies en què presentem les nostres novetats, rebem la visita de molts clients als quals apreciem, ens trobem amb partners i col·laboradors i vam tenir l'oportunitat d'escoltar el nostre CEO Federico Fritzsch deixant unes quantes coses clares sobre digitalitzar la relació amb els proveïdors.

1 Keynote Fede HIP2023 Gstock
3 HIP2023 scaled Gstock
2 HIP2023 scaled Gstock
4 HIP2023 scaled Gstock

Al maig recuperem una cita molt especial per a nosaltres: el Summit Gstock, del qual celebrem la tercera edició, en el qual van participar més de 70 clients, partners i distribuïdors i en el qual comptem amb formació de luxe de la mà de l'equip Gstock. Dos dies d'activitats i 10 hores de formació exhaustiva i al detall en què desglossem els detalls de funcionament de l'eina, fem presentacions pràctiques de les últimes integracions amb la col·laboració de Voxel, Docunecta, Elder, Alfa Microgés i RCX SOFT, escoltem les aportacions dels nostres clients per seguir creixent i mirem al futur de la digitalització de la gestió amb l'objectiu de mantenir la rendibilitat sota control. Ja estem desitjant que arribi el Summit de l'any que ve, per tornar a trobar-nos i comprovar quant hem avançat i millorat junts.

III Summit Gstock Foto 1 Gstock
III Summit Gstock Foto 4 Gstock
III Summit Gstock Foto 2 Gstock
III Summit Gstock Foto 5 Gstock
III Summit Gstock Foto 3 Gstock

El nostre CEO va compartir la seva visió i experiència amb Gstock al Fòrum de Finançament de Startups organitzat per Finanziaconnect, acompanyat de grans professionals i experts.

I a l'octubre participem en l'eProcurement Tech Summit organitzat per Voxel, donant suport a l'esdeveniment com Gold Sponsor. També assistim per conèixer novetats i tendències en transformació digital, factura electrònica o experiència de client, casos d'èxit i (bons) exemples de digitalització. També per connectar amb altres membres del sector i compartir amb ells la nostra visió de la gestió digital orientada a rendibilitat i com podem créixer col·laborant junts. I per inspirar-nos amb les experiències dels participants i poder inspirar-los també amb la nostra filosofia de #RentabilidadBajoControl.

eProcurement TechSummit 841 Gstock
eProcurement TechSummit 443 Gstock
eProcurement TechSummit 536 1 Gstock
eProcurement TechSummit 525 1 Gstock
eProcurement TechSummit 426 Gstock
eprotechsummit 2023 Gstock Fotos Voxel Foto 9 Gstock
eprotechsummit 2023 Gstock Fotos Voxel Foto 6 Gstock
eprotechsummit 2023 Gstock Fotos Voxel Foto 5 Gstock
eprotechsummit 2023 Gstock Fotos Voxel Foto 3 Gstock
eprotechsummit 2023 Gstock Fotos Voxel Foto 1 Gstock
IMG 6907 Gstock

Els nostres clients, la nostra gran fortalesa el 2023

 

Els nostres clients són la nostra gran fortalesa des del principi i ho han seguit sent el 2023. Apostant per nosaltres cada dia, plantejant-nos reptes per millorar i implementar noves funcionalitats que resolen necessitats cada vegada més especialitzades, confiant en el nostre criteri i visió, recorrent el camí amb nosaltres. D'alguns d'ells t'ha parlat el nostre CEO a Linkedin al llarg de l'any i a d'altres els descobreixes a la nostra web. Tots ells són per a nosaltres motiu d'orgull i de treure pit per ser exemple de compromís, gestió i de fer les coses bé. A tots, GRÀCIES. El 2024, més. 

MixCollage 27 Dec 2023 04 35 PM 4651 Gstock

Junts, fins a l'infinit i més enllà

 

A Gstock estem compromesos amb oferir-te sempre la millor eina per a la gestió digital de la teva matèria primera. Això implica la incorporació de nou talent orientat al que puguis assolir l'objectiu de mantenir la rendibilitat sota control. Enguany hem ampliat l'equip i continuem en el nostre procés d'incorporar noves posicions que contribueixin a enfortir encara més els nostres desenvolupaments i serveis. Amb les nostres noves incorporacions i desenvolupaments tenim un missatge important que donar-te: treballem cada dia perquè continuïs millorant amb nosaltres per molts anys més. Junts, fins a l'infinit i més enllà. 

 

A més, si ja ho veníem fent des dels nostres orígens, enguany hem impulsat encara més el teletreball. A Gstock som digitals i compartim la filosofia que la presencialitat no és necessària per assolir els objectius. Pensem que el treball de qualitat també consisteix a oferir als nostres equips la possibilitat de treballar en remot, des d'on prefereixin. Així que si visites les nostres oficines no veuràs gaire gent: on la veuràs és resolent totes les teves qüestions en el dia a dia i fent la seva màgia perquè tinguis el teu negoci sota control utilitzant Gstock.

 

La nostra aposta pel teletreball és compatible amb aquests moments en què ens apeteix com a empresa desvirtualitzar-nos i compartir idees al voltant d'una bona taula. En el fons a Gstock seguim sent hostalers, encara que sigui hostalers del programari. Al llarg de l'any hem reservat alguns moments per compartir taula, com en el nostre tradicional menjar nadalenc, que ha estat la més recent. 

 

*Magia: formació, visió, compromís, agilitat, talent, esforç, capacitat de resolució...

1685355095506 Gstock

¿Propòsit per al 2024? Rendibilitat sota control

 

A Gstock, l'objectiu del control és la rendibilitat. Per això el nostre propòsit per al 2024 és que mantinguis la rendibilitat sota control fent servir la nostra eina. Treballem 365 dies a l'any (el 2024 seran 366, que és de traspàs, no creguis que et deixarem un sol dia sense suport) i 24/7 perquè puguis aconseguir-ho.

 

Sigui quin sigui el teu tipus de negoci d'aliments i begudes, si utilitzes Gstock el 2024 et garantim una reducció real del 10% en el teu consum de matèria primera i una millora significativa en la rendibilitat gràcies al control total.

Feliç Rendibilitat i pròsper Cap d'Any!