Errors en la gestió d’estocs i matèria primera tan comuns com comprar a preus més alts dels que tenim en escandall, rebre menys mercaderia de la que diu l’albarà (i no comprovar-ho), no seguir les quantitats establertes a la recepta a l’hora de preparar les comandes a cuina, porcionar malament les racions o desconèixer les desaparicions de producte (o passar-les per alt), són una sagnia constant de diners a l’hostaleria i impedeixen que la rendibilitat creixi (i fins i tot en els casos més greus posen el negoci en números vermells).
Gstock et permet monitoritzar i controlar el teu consum de matèria primera en temps real i et mostra la informació que necessites conèixer per prendre decisions que optimitzin el teu consum de matèria primera i millorin la teva rendibilitat, mantenint-la sota control.

Rendibilitat sota control amb Gstock
Com et pot ajudar Gstock a mantenir la rendibilitat sota control en el teu negoci d’aliments i begudes?
Millorant la presa de decisions
Gràcies a la nostra tecnologia dissenyada i desenvolupada pensant en les necessitats específiques dels negocis d’hostaleria, posem a la teva disposició en temps real i de manera senzilla i comprensible la informació que necessites per prendre decisions que et portin a millorar els teus marges i controlar els teus costos.
Entendre la teva xifra de vendes, ingressos, costos, descomptes i marges abans de prendre decisions que afectin la rendibilitat és clau. Utilitza Gstock per conèixer les teves dades amb claredat, obtenir informació detallada de preus i marges per producte i pren decisions basades en dades reals per mantenir la teva rendibilitat sota control.
Millorant el compromís del teu equip
La implantació d’eines digitals per al control i gestió no és senzilla i troba en moltes ocasions la resistència dels equips. Gstock està pensada perquè tots se sentin part d’aquest procés de mantenir la rendibilitat sota control, per això es centra en optimitzar processos llargs i tediosos per al personal, com fer inventaris.