- Quants diners extra en matèria primera estan gastant actualment.
- Quant podrien estalviar en el seu consum de matèria primera si l’estiguessin gestionant degudament i amb les eines adequades.
- I com milloraria la seva rendibilitat amb la nostra eina.
Fa por només de pensar-ho, oi? Doncs no és un truc: és la realitat de molts hotels i cadenes que no controlen el seu consum de matèria primera i en els quals el departament d’Aliments i Begudes funciona com un pou sense fons de rendibilitat que està partint el compte de resultats en dos, com el mag a la seva ajudant ficada en una caixa.
Per posar-hi remei, el primer és saber què està passant en l’F&B del teu hotel. Per això, per ajudar-te, a Gstock hem creat la nostra Calculadora de Rendibilitat, amb la qual podràs descobrir l’estalvi estimat en el teu consum de matèria primera si la gestiones amb la nostra eina específica per a hotels i quin impacte tindria en la teva rendibilitat.

Els mètodes de gestió tradicionals alenteixen el rendiment del teu hotel, perquè no estan pensats per al departament d’Aliments i Begudes ni tenen en compte les seves necessitats específiques ni les seves característiques. A Gstock entenem com funciona l’F&B hoteler i on és la rendibilitat i posem el nostre coneixement i eines digitals d’última generació al servei dels teus resultats.
La nostra eina de gestió de matèria primera específica per a hotels està dissenyada per ajudar-te a augmentar l’eficiència operativa, reduir el malbaratament i maximitzar la rendibilitat del teu hotel, sigui quina sigui la mida d’operació.
